Volvolandia.com esittely

Volvolandia - Jokaisen Volvo ystävän mekka

Volvolandia.com on tarkoitettu juuri sellaisille henkilöille jotka rakastavat Volvoja sekä kaikkea niihin liittyvää. Tulemme käsittelemään tällä sivustolla laajasti Volvo aiheisia uutisia sekä uusimpia huhuja uusista Volvoista.

Pyrimme tuottamaan sinulle relevanttia sekä laadukasta sisältöä etenkin uutuuksista. Jokaisen Volvo-fanin mielestä uusi julkaistu auto on aina yksi vuoden kohokohdista.

Tulet myös löytämään sivustoltamme kattavan määrän Volvo jälleenmyyjiä. Näiltä laadukkailta jälleenmyyjiltä tulet varmasti saamaan juuri sellaisen auton kuin haluat ilman odotusta tai vaikeaa kauppa prosessia.

Volvojen varaosat

Varaosien ostaminen on aina ollut hieman hankalaa. Jos joudut lähtemään romuttamolle etsimään juuri sellaista osaa jonka autoosi tarvitset voi se olla erittäin hankalaa etenkin vanhemmissa Volvon malleista. 

Jos sinulla on harvinaisempi Volvo tai etsit vain osia Volvoosi, suosittelemme että luet tämän oppaan varaosista. Oppaan avulla opit tunnistamaan huijaus ilmoitukset netissä. Näin varmistut siitä, että ostamasi varaosat ovat aina aitoja sekä laadukkaita.

Löydät oppaasta myös listan kaikista sellaisista sivustoista joista varaosia kannattaa ostaa suomessa. Yleensä osat saa postin tai matkahuollon välityksellä suoraan kotiin toimitettuna jo muutamassa päivässä. Älä siis jätä Volvoasi mätänemään vaan katso vinkit sen korjaamiseen.

Tietoa meistä sekä Volvosta

Kuten aikamme tapoihin kuuluu on myös Volvolandia.com löydettävissä sosiaalisesta mediasta. Pääset seuraamaan meitä usealla eri sosiaalisen median alustalla kätevästi painamalla alla olevia linkkejä. Linkkien avulla siirryt suoraan sosiaalisen median profiiliimme.

  • Seuraa Volvolandiaa Instagramissa
  • Seuraa Volvolandiaa Twitterissä
  • Tykkää Volvolandiasta Facebookissa

Volvo – Ruotsalaisten laatuautojen kuningas

Volvo, Volvo Cars, Farmari-volvo, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaikka Volvoksi tätä automerkkiä useammin kutsutaan on sen virallinen nimi Volvo Cars. Vuonna 2010 Volvo Cars liitettiin osaksi Geely konsernia.

Nykyään Volvo Cars tuottaa noin 600 000 uutta autoa joka vuosi. Me täällä Volvolandiassa olemmekin erittäin innoissamme tästä kehityksestä. Toivomme myös sitä että ensimmäiset täyssähköiset Volvot saapuisivat Suomen markkinoille edullisine hintoineen.

Ainakin aikaisemmat sähköautot kuten Teslat ovat jääneet erittäin kalliiksi verrattuna yhdysvaltoihin. Uskomme, että kun tuotanto siirtyy lähemmäksi suomea saamme myös liudan edullisia sähköisiä Volvoja suomeen.

Suomalaisten ja ruotsalaisten yhteistyö muualla

Vaikka tuo rakas naapurimme lännestä onkin välillä mitä on pitää aina muistaa se, että puhumme edelleen Suomessa ruotsinkieltä toisena virallisena kielenämme. Vaikka suomalaisilla ja ruotsalaisilla onkin aina viha-rakkaussuhde on meille silti syntynyt useita loistavia asioita yhteistyön lomassa.

Ensimmäiset Volvot saatiin myyntiin Suomeen jo vuonna 1928. Tämän yhteistyön jälkeen olemme saaneet suomalaisten ja ruotsalaisten toimesta myös muita tuotteita joista kerromme nyt.

Esimerkiksi Saab merkin autoja valmistettiin Suomessa aina 2000-luvun alkuun asti. Saabeja valmistettiin erittäin tehokkaasti rautaisella ammattitaidolla Uudenkaupungin autotehtalla Uudessakaupungissa. Autoja valmistettiin tehokkaasti vuosien 1969 sekä 2003 välisenä aikana. Suosituimpia Saab-autoja joita Suomalaiset rakensivat olivat 9-3 Cabriolet, Saab 90-T sekä Saab 99 ja 900 mallit.

Myös erilaisten nettipalveluiden maailmassa on nähty erittäin paljon Suomalaisten ja Ruotsalaisten yhteistyötä. Parhimapana esimerkkinä ovat 2020-luvun parhaat pikakasinot jotka toimivat yhtä saumattomasti kuin Volvojen moottorit. Näiden sivustojen taustalla on jo 2000-luvun alusta nähty erittäin paljon ruotsalaisten sekä suomalaisten yhteistyötä eikä syyttä. Suomalaiset ovat tunnetusti kansaa joka rakastaa erilaisia rahapelejä netissä.

Myös ruotsalaiset rakastavat näitä samoja asioita. Joten on täysin luonnollista, että nämä kahden maan osaajat ovat yhdistäneet voimansa erilaisten nettipalveluiden luomista varten. Oli kyseessä sitten rautaa ja öljyä, tai bittiavaruus, niin varmaa on se että suomalaiset ja länsimaan naapurit ovat molemmissa maailman ykköstekijöitä.

Viivästyvätkö uudet Volvot vuonna 2020?

Juuri nyt näyttää siltä, että uusien Volvojen saapuminen kauppoihin saattaa viivästyä ainakin vuoden 2020 osalta. Tämä valitettavasti tarkoittaa myös sitä, että emmä pääse ainakaan tässä vaiheessa arvioimaan uusien Volvojen nopeuksia.

Onneksi nopeus testi palvelun avulla voi kuitenkin helpottaa tätä ongelmaa ainakin hieman. Kun autoilla ei pääse kisailemaan nopeudesta voi aina ottaa pienen kilpailun ystäviensä kanssa siitä, että kenellä on nopein internet yhteys.

Volvon suurimmat tapahtumat vuodelle 2021

Kun vuosi alkaa pian olla lopussa, on meidänkin hyvä käydä läpi se, että mitä kaikkea kuluneen vuoden aikana onkaan tapahtunut. Volvojen saralla ei ainakaan voida puhua tylsästä vuodesta. Olemme päässeet …

Sähköinen volvo latautumassa

Vaikuttaako koronavirus Volvojen tuotantoon?

Juuri viimeisten kuukausien aikana useat eri alan valmistajat, Volvo mukaan lukien ovat joutuneet tekemään suuria uhrauksia toiminnan jatkamisen kannalta. Etelä-Korea, Italia, Japani sekä Kiina ovat kaikista suurimpia kärsijöitä autoja valmistavista …

Volvo aplikaatio

Volvo julkaisi aplikaation auton pesemiseen

Voi rähmä, lapset pitäisi viedä pelaamaan jalkapalloa sekä jääkiekko mutta auto on taas aivat älyttömän likainen. Mikä voisi olla oikea ratkaisu tämän ongelman ratkaisemiseksi? Ehkä auto pitäisi viedä kalliseen pesulaan …