Volvo julkaisi aplikaation auton pesemiseen

Volvo aplikaatio

Voi rähmä, lapset pitäisi viedä pelaamaan jalkapalloa sekä jääkiekko mutta auto on taas aivat älyttömän likainen. Mikä voisi olla oikea ratkaisu tämän ongelman ratkaisemiseksi? Ehkä auto pitäisi viedä kalliseen pesulaan tai voisin itse aloittaa auton pesimisen käsin. Kaikki pesuaineet tosin ovat lopussa ja selkääkin kolottaa joten tämäkään ei käy.

Jos olet aikaisemmin päätynyt tilanteeseen jossa et vain kerkeä pesemään autoasi mutta se pitäisi silti tehdä on siihen nyt luotu universaali ratkaisu Volvon toimesta. Volvo on ensimmäinen autoja valmistava yhtiö Euroopassa joka on julkaissut täysin uniikin tavan pestä auto. Voit nyt käyttää Volvon lanseeraamaa aplikaatiota jonka avulla saat tilattua autosi pesun nopeasti ja vaivattomasti.

Volvo Car Mobile Wash -aplikaatio on julkaistu tänään 23.12.2019 ympäri maailmaa. Voit ladata sen suoraan puhelimeesi käyttämällä Google Play -kauppaa tai Applen luomaa iOS -sovellus kauppaa. Tämän palvelun avulla saat Volvolessi laadukkaan sekä turvallisen pesun ja vahauksen ammattilaisten toimesta missä ja milloin tahansa.

Volvon pesemisen hinta

Jos mietit sitä, että paljonko tämä lysti sitten tulee maksamaan tulee sinun ensiksi tarkistaa Volvosi malli. Ennen Volvon ostamista netistä onkin hyvä miettiä sitä, että kuinka kalliiksi auton pesettäminen liikkeessä tai aplikaation avulla voi tulla. Valitettavasti tätä palvelua ei voi käyttää Volvon rekkojen pesemiseen.

Suurimman osan volvoista kuten Volvon V40/70 tai S40/60 mallit saa juuri nyt pestyä edulliseen 25 euron hintaan. Jos pihaltasi löytyy isompi Volvo kuten XC90 tai V90 on hinta hieman suurempi yhtä pesua kohden. Suuremmilla malleilla joihin myös Volvon tulevat sähköautot kuuluvat hintaa yhdelle pesulle tulee noin 45 euroa.

Kun hintoja tarkastelee eivät ne suinkaan näytä pahalta. Normaalisti auton peseminen kalliissa huollossa voi maksaa jopa sata euroa. Siihen nähden tämä hinta vaikuttaa erittäin edulliselta. Uskomme että Volvo tuleekin antamaan painetta muille autojen valmistajille julkaista omat aplikaationsa autojen pesemistä varten. Tämän palvelun avulla varmistut myös aina siitä, että autosi pesee kokenut ammattilainen joka tietää kaikki ne paikat joihin lika saattaa päästä piiloutumaan.

Kenelle tämä uusi aplikaatio soveltuu

Tämä aplikaatio soveltuu oikeastaan kaikille sellaisille henkilöille joilla ei ole aikaa pestä omaa autoaan kotonaan. Palvelun avulla saat varmasti vapautettua lisää tärkeää aikaa turhista töistä. Säästetyn ajan avulla voit keskittyä enemmän sellaisiin asioihin jotka merkitsevät sinulle oikeasti jotain. Monelle meistä auton peseminen ei ole niinkään tärkeä asia kuin se, että meillä olisi enemmän aikaa harrastuksille ja perheille.

Palvelun kautta voit esimeriksi varata autollesi pesun jopa seuraavalle päivälle. Voit myös varata ajan aplikaation avulla esimerkiksi viikon päähän. Aplikaation kautta voit myös hoitaa kaikki autosi pesusta syntyvät maksut. Syötä vain haluamasi kortin tiedot aplikaatioon niin maksu suoritetaan loppuun automaattisesti välittömästi sen jälkeen kun autosi on pesty.

Maksun jälkeen voit hakea autosi takaisin ja nauttia siitä, että saat ajaa taas täysin puhtaalla autolla. Turvallisuudesta ei jää kahta sanaa tälle aplikaatiolle sillä onhan Volvo täysin luotettava yhtiö. Jos et halua laittaa korttisi tietoja aplikaatioon voit myös valita maksutavaksi käteisen.

Palvelun avulla uskomme että Volvot tulevat ainakin pitkässä juoksussa säilyttämään arvoaan paremmin. Tämä ennuste perustuu siihen, että Volvo haluaa tämän palvelulla näyttää sen, että he oikeasti välittävät valmistamistaan autoista myös sen jälkeen kun ne on ajettu ulos tehtaalta. Pesun aikana sertifioitu huoltaja voi myös tarkistaa sen, että autossasi ei ole ongelmaa kuluvien osien kanssa jos seuraavaan katsastukseen on vielä pitkä aika.